Blessima Bracelets

Despre Proiectul BLESSIMA – Pozitivitate Mestesugarita

Buna, ma numesc Elena Daniela Calin. Bine ai venit pe website-ul de prezentare a bratarilor Blessima. Prin Blessima mestesugaresc bratari din piele naturala. “Pozitivitate mestesugarita” vine de la faptul ca gravez laser bratarile cu un cuvant pozitiv, sau asa cum imi place mie sa zic, cu o superputere. “Blessima” este tot un cuvant pozitiv care se poate imparti astfel: “bless i ma” si inseamna “I am going to bless” adica “voi binecuvanta”. La randul lui cuvantul “binecuvanta” se imparte in “bine cuvanta” insemnand “a cuvanta de bine” astfel ca Blessima inseamna “am sa cuvantez de bine”. Ceea ce este si adevarat, pentru ca bratarile sunt gravate cu un cuvant de bine, cuvantand de bine inima si mintea ta dar si a celor din jur care vad cuvantul gravat.

Pasiunea mea pentru cuvintele pozitive a inceput in anul 2012 cu cuvantul “recunostinta” si apoi cu “apreciere”. In 2013 am inceput un blog numit Positive Words Research unde am creat una din cele mai virale liste de cuvinte pozitive din lume in engleza: list of positive words. Apoi am facut prima si singura lista de cuvinte pozitive din Romania. Si am tradus lista si in alte 25 de limbi: positive words in different languages.

Astfel ca, pasiunea pentru cuvintele pozitive m-a dus sa incep acest proiect Blessima prin care fiecare roman sa poata sa tina cu el, la mana, cuvantul pozitiv care sa ii dea superputerea de care are nevoie intr-o anumita perioada a vietii lui. De asemenea, mi-am dorit ca romanii sa poata oferi cadou o superputere si astfel sa planteze frumos si aceasta energie pozitiva daruita sa se intoarca multiplicat in viata lor.

Blessima – platformele de socializare

Descopera bratarile Blessima si pe platformele de socializare:

Facebook: facebook.com/blessimabracelets

TikTok: tiktok.com/@blessimabracelets

Instagram: instagram.com/blessimabracelets

Informatii despre bratarile Blessima

Toate bratarile sunt din piele naturala, gravata laser cu un cuvant pozitiv in limba engleza, romana sau alte limbi.

Pret

O bratara simpla costa 99 lei. O bratara dubla costa 150 de lei. Bratara dubla este formata din doua bratari simple inlantuite prin capsare. Se pot face foarte multe combinatii de cuvinte pentru bratarile duble.

Descriere bratara Blessima

Material brățară: piele naturală italiană de înaltă calitate

Dimensiune: total: 22,3 cm; reglabil de la 15,5 cm la 17,5 cm

Închidere: se închide prin capsare cu două capse

Material de bază: zamat (un aliaj de 4 metale); nu conține nichel

Cuvânt: gravură laser

Etichetă: fiecare brățară Blessima vine cu o etichetă specială pe spatele căreia poate fi scris un mesaj prin completarea propoziției: „Vreau / Am / Îți dau această superputere deoarece… „

Ambalare: sac de bumbac

Cum comand?

Pentru comenzi, detalii de livrare si alte intrebari/clarificari va rog sa ma contactati folosind formularul de contact.

Superputeri gravate pe bratari

ABUNDANCE ADEVAR AMOUR ARMONIE BREATH CAMPION CREDINTA CURAJ DREAM Effortless Ease EQUANIMITY FAITH FEMINITATE FERICIRE GOD GRACE GRATIE GRATITUDE HAPPY HOPE I AM IERTARE INTELEPCIUNE INTUITIE IUBIRE JE T'AIME LIBERTATE LIMITLESS LINISTE LOVE MAGIC MAGIE MOTIVARE OHANA PEACE PRIETENIE SELF-LOVE SHOW UP TE IUBESC Think Positive VICTORIE VOINTA WORTHY YES ZAMBESTE

@blessimabracelets

Superputeri ❤️ ##fericire ##familie ##armonie ##god ##zambeste ##faith ##iam ##iamloved ##creativitate ##forta ##curaj ##respect ##victorie ##noroc ##ikigai

♬ swing lynn – lovdfilmz