Return Policy

We want you to enjoy your new BLESSIMA bracelet, and we accept returns for products purchased on blessima.com within 30 days of the order delivery date.

Keep the product you purchased intact as it was received and return it in the original package.

Transport is not refundable. The client pays for transport when the item is purchased and also when it is returned.

Your refund will be issued in the same form as the original payment within 30 days of receiving your return order. If your credit card has expired or we cannot refund your account for any reason, we will issue your refund in the form of store credit or gift card.

For any questions regarding our return policy please contact our Customer Service at +4-072-434-2128.

_____________

Politica De Returnare

Vrem să vă bucurați de noua dvs. brățară BLESSIMA și acceptăm returnări pentru produsele cumpărate de pe blessima.com în termen de 30 de zile de la data livrării comenzii.

Păstrați produsul pe care l-ați cumpărat intact așa cum a fost primit și returnați-l în pachetul original.

Transportul nu este rambursabil. Clientul plătește pentru transport atunci când obiectul este cumpărat și, de asemenea, când este returnat.

Rambursarea dvs. va fi emisă în aceeași formă cu plata inițială în termen de 30 de zile de la primirea comenzii de returnare. În cazul în care cardul dvs. de credit a expirat sau nu vă putem rambursa pentru alt motiv, vom emite rambursarea dvs. sub forma unui credit de magazin sau a unui card cadou.

Pentru orice întrebări cu privire la politica noastră de returnare, vă rugăm să contactați Serviciu Clienți la + 4-072-434-2128.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.